Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Kövess minket:

Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Híreink, program beszámolóink

Visszatekintő

Virágozzunk ecsettel, tűvel, cérnával!

A 2023. május 17-én, a martfűi Művelődési Központban megnyílt tárlat címe: Virágozzunk ecsettel, tűvel, cérnával – már sokat elárul. Magában foglalja a közös célt: a magyar motívumkincs és díszítés hagyományos technikájának továbbadását, melynek megvalósításán mindkét csoport saját eszközeivel, tudásával dolgozott és dolgozik tovább is.

Tovább olvasom »
Visszatekintő

Színek, formák, álmok….

A Tiszaföldvári Képzőművészeti Alkotók Köre tagjainak sokszínű alkotásaiból nyílt kiállítás 2023. április 21-én pénteken a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár galériáján. A tárlat május 12-ig megtekinthető a Művelődési Központ galériáján és emeleti kiállítótermében.

Tovább olvasom »
Híreink

Martfű Majális sztárfellépőkkel, főzőversennyel és vidámparkkal

Fiataloktól a szépkorúakig, mindenki számára izgalmas szórakozási, kikapcsolódási lehetőségekkel érkezik a Martfűi Majális. Koncertek, vidámpark, ügyességi játékok, főzőverseny és még sok tartalmas program várja a kilátogatókat 2023. április 30-án és május 1-jén a Kikötő téren. Martfű 34 éve város. Az egésznapos Martfűiek napja városi majálison erről is megemlékezünk.

Tovább olvasom »
Visszatekintő

Tánc, rock, rím a Magyar Költészet Napján

Sok éves hagyomány már, hogy Martfűn a helyi versírók műveiből összeállított műsorral ünnepeljük József Attila születésnapját. Idén éppen a jeles napon, 2023. április 11-én gyűltek össze az irodalombarátok a Művelődési Központ pódiumtermében.

Tovább olvasom »
Visszatekintő

Színes programok várták a családokat a húsvét jegyében

Ünnepváró húsvéti családi délutánra várták a kicsiket és nagyokat a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtárba 2023. április 8-án. A rendezvényen résztvevők színpompás tojásokat festhettek, ötletes tavaszi dekorációkat készíthettek. A szervezők húsvéti kisállatsimogatóval, tojáskereséssel és sok más, az ünnepkörhöz kapcsolódó programmal várták a látogatókat.

Tovább olvasom »
Visszatekintő

Színek hullámain – Kiállításmegnyitó

2023. március 25-én, szombaton zajlott a Martfűi Napraforgók Foltvarró Szakkör Színek hullámain című kiállításának megnyitója a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtárban. Elsőként dr. Papp Antal, Martfű város polgármestere köszöntötte az alkotókat és a megnyitó résztvevőit.

Tovább olvasom »
Híreink

Látópont címek átadása Martfűn – Értékes és hasznos találkozások a közösségépítés jegyében

Ünnepélyes keretek között adott át Látópont címet huszonhat szervezet számára a Magyar Közösségépítők Értékszövetsége (KÖZÖSÉRTÉK) Egyesület 2023. március 2-án, a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtárban. Az elismerő cím rangot jelent, olyan pályázat útján nyerhetik el a szervezetek, melyben közösségi jó gyakorlataikat írják le, és arra is kitérnek, hogyan tudják ezt bemutatni a látóutakon.

Tovább olvasom »
Visszatekintő

Egy cipő bőrből és álmokból

2023. március 3-án nyílt a GT cipőmárkát bemutató kiállításunk a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár emeleti kiállítótermében. A rendezvényen Király Ferenccel, a G&T Sportcipő Manufaktúra Kft. marketingvezetőjével beszélgettünk, és nagy örömmel köszöntöttük körünkben a cég dolgozóit.

Tovább olvasom »