Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Kövess minket:

Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Híreink, program beszámolóink

Visszatekintő

„Mi mindannyian TŰZZOMÁNCOSOK vagyunk”

Advent első napjához illő, ünnepi hangulatban nyílt meg október 28-án hétfőn Poré Marianna, Rózenberszki Andrea és Szöllősiné Fülöp Anna Mária közös kiállítása. Címe: Rokonlelkek, mely a harmónia, a szépség és a tűzzománc iránti tiszteletüket is jelképezi.

Tovább olvasom »
Visszatekintő

Gondolatokká rendezett élet

Mácsai Pál Örkény István életéről szóló önálló estjét láthattuk 2022. november 18-án a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében. Az Örkény színház “Azt meséld el, Pista!” című darabja a m-ART-fűi Pódium Színház sorozat harmadik előadásaként érkezett városunkba, Mácsai Pál és Bereményi Géza színpadra állítása nyomán.

Tovább olvasom »
Visszatekintő

Ékszereket, grafikákat és szobrokat készítenek megyénk amatőr művészei

Ötvenhét alkotó száztíz munkája tekinthető meg november 20-ig a Martfűi Művelődési Központ emeleti galériáján és kiállítótermében. A megye amatőr alkotóinak bemutatkozást és megmérettetést biztosít, XXXIII. Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Amatőr Alkotók Képző- és Iparművészeti Tárlata hosszú évek óta töretlen népszerűséggel vonzza az érdeklődőket és pályázókat.

Tovább olvasom »
Martfű Művelődési Központ hírei

Rendkívüli élmények, melyekből töltődhetünk – Az idén még két jelentős darabbal jelentkezik a M-ART-fűi Pódium Színház

2022 szeptemberében startolt a M-ART-fűi pódiumszínházi sorozat, melyet a szervező Kabai Sándor Zsolt és Alkotói Közössége városunk kulturális intézményével összefogva indított útjára, fantasztikus előadásokat elhozva a martfűi és a térségből érkező közönségnek.

Tovább olvasom »