Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Kövess minket:

Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Martfű Majális sztárfellépőkkel, főzőversennyel és vidámparkkal

Fiataloktól a szépkorúakig, mindenki számára izgalmas szórakozási, kikapcsolódási lehetőségekkel érkezik a Martfűi Majális. Koncertek, vidámpark, ügyességi játékok, főzőverseny és még sok tartalmas program várja a kilátogatókat 2023. április 30-án és május 1-jén a Kikötő téren. Martfű 34 éve város. Az egésznapos Martfűiek napja városi majálison erről is megemlékezünk.

Látópont címek átadása Martfűn – Értékes és hasznos találkozások a közösségépítés jegyében

Ünnepélyes keretek között adott át Látópont címet huszonhat szervezet számára a Magyar Közösségépítők Értékszövetsége (KÖZÖSÉRTÉK) Egyesület 2023. március 2-án, a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtárban. Az elismerő cím rangot jelent, olyan pályázat útján nyerhetik el a szervezetek, melyben közösségi jó gyakorlataikat írják le, és arra is kitérnek, hogyan tudják ezt bemutatni a látóutakon.

Martfűn ünnepélyes keretek között adott át Látópont Címet huszonhat szervezet számára a Magyar Közösségépítők Értékszövetsége (KÖZÖSÉRTÉK) Egyesület 2023. március 2-án.

Az elismerő cím rangot jelent, olyan pályázat útján nyerhetik el a szervezetek, melyben közösségi jó gyakorlataikat írják le, és arra is kitérnek, hogyan tudják ezt bemutatni a látóutakon.
A Magyar Közösségépítők Értékszövetsége Egyesület (KÖZÖSÉRTÉK Egyesület) 2019-ben alakult, közművelődésben dolgozó szakmai szervezet, melynek célja, hogy segítse a szakmai utánpótlás biztosítását, a tapasztalatátadást, a fiatalok megszólítását.