Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Állami kitüntetésben és elismerésben részesült Fróna Katalin egykori munkatársunk

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Állami kitüntetésben és elismerésben részesült az Aba-Novák Agóra munkatársa Fróna Katalin, aki egykor a Martfűi Művelődési Központ és Könyvtár közművelődési munkatársaként járult hozzá Martfű kulturális életének sokszínűségéhez és a fiatalok közösségépítéséhez.

Szívből gratulálunk az elismeréshez!

“Az államalapítás ünnepe alkalmából állami kitüntetéseket adott át Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, és Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár 2021. augusztus 27-én, pénteken Budapesten, a Pesti Vigadóban.
Katalin Fróna, intézményünk, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ közművelődési módszertani tanácsadója Bessenyei György-díjat vehetett át.
A Bessenyei György-díj azoknak a közművelődési intézményekben, más szervezetekben dolgozó közművelődési szakembereknek adományozható, akik hosszabb ideje kiemelkedő közművelődési tevékenységet folytatnak, elméleti tevékenységükkel, új módszerek kidolgozásával, azok alkalmazásával és terjesztésével szolgálják a korszerű művelődést és a művészi ízlés fejlesztését.”

Forrás: https://www.facebook.com/agoraszolnok

Közelgő események

nov
5
pén
18:00 Légy férfi! – Hadházi László öná... @ Martfű - Városi Művelődési Központ és Könyvtár
Légy férfi! – Hadházi László öná... @ Martfű - Városi Művelődési Központ és Könyvtár
nov 5 @ 18:00 – 19:30
Légy férfi! - Hadházi László önálló estje @ Martfű - Városi Művelődési Központ és Könyvtár | Martfű | Magyarország
Kik azok a hapsik, és hová tartanak? Mi az a férfias viselkedés és kinek jó az? Mik az elvárások egy fickóval szemben? Van-e különbség a pasis és a csajos viselkedés között? Jönnek a krapekok és ... Olvass tovább

Kövess minket

Híreink