Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Zorán koncert – Érzelmekben és gondolatokban gazdag zenei élmény Martfűn

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Zorán 2020

Nagyon örülünk, hogy hosszú idő után újra itt játszhatunk Martfűn – köszöntötte a közönséget Zorán, a többszöri időpontváltozást követően 2020. október 26-án megtartott fellépésén. A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművész több mint kétórás koncertet adott zenekarával a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében. A kedd esti előadáson a 2019. évi Budapest Sportarénában megtartott, különleges koncert 11 legsikeresebb dalát hallhattuk.


Sztevanovity Zorán közel hatvan éve áll a színpadon, egyedül vagy zenekarral. A beatkorszak hajnalán, 1960-ban öccsével, Dusánnal megalapította a Zenith együttest, amely nevét nem sokkal később Metróra változtatta. A Metro, az Illés és az Omega mellett, a magyar beatzene harmadik legnépszerűbb zenekara volt. Kezdetben ők is angol nyelvű slágereket játszottak, majd 1966-tól saját dalokkal jelentkeztek.

1976 nyarán fontos fordulat Zorán pályafutásában, hogy ekkor kezdett el közösen dolgozni Presser Gáborral, akivel munkakapcsolatuk és barátságuk azóta is töretlen.

– Olyan koncerttel készültünk, amely remélem, hogy érzelmekben és gondolatokban gazdag lesz. Tehetem mindezt annak köszönhetően, hogy a szerzőim érzelmekben és gondolatokban kimeríthetetlenül gazdagok – mondta Zorán a martfűi koncert elején, majd felcsendültek az örökérvényű dalok.

A műsort óriási siker övezte, a közel teltházas koncerten a közönség állva, vastapssal mondott köszönetet a hatalmas lelki és zenei élményért.

Forrás: zoran.hu /2020-10-27/

Közelgő események

ápr
9
pén
18:00 Dumaszínház – Aranyosi Péter és ... @ Martfű Városi Művelődési Központ
Dumaszínház – Aranyosi Péter és ... @ Martfű Városi Művelődési Központ
ápr 9 @ 18:00 – 19:30
Dumaszínház - Aranyosi Péter és Badár Sándor közös estje @ Martfű Városi Művelődési Központ | Martfű | Magyarország
Kedves Nézőink! A január 26-ra módosított 18.00 órás Aranyosi Péter és Badár Sándor c. előadásunkat a Városi Művelődési Központban a helyi rendeletek miatt sajnos nem tudjuk megtartani. Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült ... Olvass tovább

Kövess minket

Híreink