Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Kövess minket:

Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Színes programok várták a családokat a húsvét jegyében

Ünnepváró húsvéti családi délutánra várták a kicsiket és nagyokat a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtárba 2023. április 8-án. A rendezvényen résztvevők színpompás tojásokat festhettek, ötletes tavaszi dekorációkat készíthettek. A szervezők húsvéti kisállatsimogatóval, tojáskereséssel és sok más, az ünnepkörhöz kapcsolódó programmal várták a látogatókat.

Tojásdíszítő technikákat is kipróbálhattak a résztvevők, hagyományőrző írókázott hímestojások is készültek a művelődési központ munkatársainak segítségével.

A kézműves foglalkozások mellett népszerűek voltak a Martfűi Szabadidős Kör népi fa- és ügyességi játékai.

Táncház is várta a mozgásos elfoglaltságra nyitott csemetéket Vidinszki-Tóth Nóra néptáncoktató közreműködésével. Megtekinthettük még Pécskői Miklós képeslapgyűjteményét és Mészáros Józsefné Urbán Ilona tradicionális mintákkal díszített egyedi húsvéti tojásait, az aulában pedig légvár és vattacukor hívogatta a gyerekeket.

A délután egyik legnagyobb sikerei azok a kisállatok voltak, amiket a gyerekek a húsvéti állatsimogatóban ismerhettek meg. A martfűi városszépítőknek köszönhetően találkozhattak nyuszikkal, kisbárányokkal és versenygalambokkal is.

Ki ne indulna vadászatra számos, gondosan elrejtett csokitojás hallatán? Még a szemerkélő eső ellenére is, a délután záróprogramjaként a gyerekek szüleik társaságában lelkesen gyűjtögették a húsvéti tojásokat a művelődési központ körüli parkban.

A hosszú hétvégét színesítő családi programot Martfű Város Önkormányzata, a Martfűi Városszépítő Egyesület, a Városi Szabadidős Kör, a Városi Nyugdíjasklub, a Játékvár Óvoda és Bölcsőde és a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár támogatta.

forrás: martfu.hu – Székács Szidónia – 2023. 04.11.

Tovább a képgalériához>>>

 

Közelgő események

jún
4
vas
14:00 Gyereknap 2023 @ Martfű - Városi Művelődési Központ és Könyvtár előtti tér
Gyereknap 2023 @ Martfű - Városi Művelődési Központ és Könyvtár előtti tér
jún 4 @ 14:00 – 18:00
Gyereknap 2023 @ Martfű - Városi Művelődési Központ és Könyvtár előtti tér | Martfű | Magyarország
jún
5
hét
19:00 Somogyi András – hangok a fejemben @ Martfű Városi Művelődési Központ
Somogyi András – hangok a fejemben @ Martfű Városi Művelődési Központ
jún 5 @ 19:00 – 20:15
Somogyi András - hangok a fejemben @ Martfű Városi Művelődési Központ | Martfű | Magyarország
Paródiákkal színesített humorest, 60 percben. Somogyi András az aktualitásokra épülő stand up comedy történeteit kiváló paródiákkal színesíti. Több, mint 100 embert tud élethűen megjeleníteni a színpadon – martfűi előadása alkalmával mindenki megtalálhatja majd a kedvencét (például ... Olvass tovább

Kövess minket

Híreink