Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Kövess minket:

Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Színes programok várták a családokat a húsvét jegyében

Ünnepváró húsvéti családi délutánra várták a kicsiket és nagyokat a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtárba 2023. április 8-án. A rendezvényen résztvevők színpompás tojásokat festhettek, ötletes tavaszi dekorációkat készíthettek. A szervezők húsvéti kisállatsimogatóval, tojáskereséssel és sok más, az ünnepkörhöz kapcsolódó programmal várták a látogatókat.

Tojásdíszítő technikákat is kipróbálhattak a résztvevők, hagyományőrző írókázott hímestojások is készültek a művelődési központ munkatársainak segítségével.

A kézműves foglalkozások mellett népszerűek voltak a Martfűi Szabadidős Kör népi fa- és ügyességi játékai.

Táncház is várta a mozgásos elfoglaltságra nyitott csemetéket Vidinszki-Tóth Nóra néptáncoktató közreműködésével. Megtekinthettük még Pécskői Miklós képeslapgyűjteményét és Mészáros Józsefné Urbán Ilona tradicionális mintákkal díszített egyedi húsvéti tojásait, az aulában pedig légvár és vattacukor hívogatta a gyerekeket.

A délután egyik legnagyobb sikerei azok a kisállatok voltak, amiket a gyerekek a húsvéti állatsimogatóban ismerhettek meg. A martfűi városszépítőknek köszönhetően találkozhattak nyuszikkal, kisbárányokkal és versenygalambokkal is.

Ki ne indulna vadászatra számos, gondosan elrejtett csokitojás hallatán? Még a szemerkélő eső ellenére is, a délután záróprogramjaként a gyerekek szüleik társaságában lelkesen gyűjtögették a húsvéti tojásokat a művelődési központ körüli parkban.

A hosszú hétvégét színesítő családi programot Martfű Város Önkormányzata, a Martfűi Városszépítő Egyesület, a Városi Szabadidős Kör, a Városi Nyugdíjasklub, a Játékvár Óvoda és Bölcsőde és a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár támogatta.

forrás: martfu.hu – Székács Szidónia – 2023. 04.11.

Tovább a képgalériához>>>

 

Közelgő események

dec
19
ked
18:00 Brandon-Aldobolyi-Szenes: Charl... @ Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár
Brandon-Aldobolyi-Szenes: Charl... @ Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár
dec 19 @ 18:00 – 19:30
Brandon-Aldobolyi-Szenes:  Charley nénje c. zenés vígjáték @ Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár | Martfű | Magyarország
Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Mandala Dalszínház 2023. december 19-én (kedd) 18.00 órai kezdettel Martfűn a Városi Művelődési Központ és Könyvtár színháztermében ( 5435 Martfű, Mártírok út 1.) bemutatja Brandon-Aldobolyi-Szenes: Charley nénje c. zenés vígjátékát ... Olvass tovább

Kövess minket

Híreink