Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Martfűi Ünnepi Napok – Horgas Eszter koncert

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

ÖRÖMZENE címmel nagy sikerű koncertet adott Horgas Eszter fuvolaművész és Révész Richárd zongoraművész augusztus 17-én, 18 órai kezdettel Martfűn a Szent Tamás templomban. A virtuóz fuvolista a klasszikus zenei hangversenyek mellett olyan új repertoárt hozott létre, mely nem ismer műfaji határokat. A klasszikus zene, a jazz és a latin irányzatok nyelvét egyaránt használja. Az est meglepetés vendége volt Horgas Lili, aki gyönyörű hangjával varázsolta el a közönséget. A koncert nagy érdeklődésre tett szert, közel 200 fő vett részt a programon. A helyi lakosokon kívül a környező településekről is érkeztek zenekedvelő látogatók. A Martfűi Ünnepi Napok kiemelt programjaként megrendezett koncerten a Martfű Városi Nőikar előadása is színesítette az estét. A 70 perces koncertet örömteli vastapssal jutalmazta a közönség kifejezve elismerését a páratlan zenei élményért.

A program az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat közreműködésével valósulhatott meg.

emmi-logo-színes

Képgaléria (martfu.hu – 2021. 08. 18.)

Videó itt elérhető

Közelgő események

nov
5
pén
18:00 Légy férfi! – Hadházi László öná... @ Martfű - Városi Művelődési Központ és Könyvtár
Légy férfi! – Hadházi László öná... @ Martfű - Városi Művelődési Központ és Könyvtár
nov 5 @ 18:00 – 19:30
Légy férfi! - Hadházi László önálló estje @ Martfű - Városi Művelődési Központ és Könyvtár | Martfű | Magyarország
Kik azok a hapsik, és hová tartanak? Mi az a férfias viselkedés és kinek jó az? Mik az elvárások egy fickóval szemben? Van-e különbség a pasis és a csajos viselkedés között? Jönnek a krapekok és ... Olvass tovább

Kövess minket

Híreink