Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Látópont címet nyert a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Látópont cím elnyerése

Rangos kulturális eseményen vehetett részt a Heves megyei Noszvajon dr. Papp Antal Martfű város polgármestere, Asztalos Árpádné, a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár vezetője és Darida Andrea közművelődési munkatárs. A Magyar Közösségépítők Egyesülete által kiírt Látópont cím pályázaton elnyert díj átadására 2021. október 20-án került sor a noszvaji De La Motte Kastély dísztermében.

A Látópont címeket Baloghné Uracs Marianna, a Magyar Közösségépítők Értékszövetsége Egyesület elnöke adta át a városok és intézmények képviselőinek.

A Látópont olyan szakmai kitüntetés, amely lehetővé teszi, hogy a közművelődési intézmények és egyéb szervezetek egy szakmai út keretében betekintést kapjanak egymás tevékenységébe. A jó gyakorlat átadása és a szakmai tapasztalatcsere segíti a fejlődést és a megújulást. Az innováció a közművelődés területén is kiemelkedő fontosságú, és a cím elnyerése egy lehetőség a sok közül, hogy tanuljunk és a megszerzett tapasztalatokat, ötleteket beépítsük a mindennapi munkánkba. Intézményünk e jeles címet a hagyományápolás, az identitásfejlesztés és az értékmegőrzés területén végzett tevékenysége alapján nyerte el. Jelentős értéket képvisel munkánkban az a komplexitás, mely a szakterületek /közművelődés, könyvtár, múzeum, média/ együttműködése útján hoz létre új és különleges programokat. Ezt díjazta ez a pályázat.

Látópont cím elnyerése Noszvaj

A „látóút” programokhoz csatlakozva új utak nyílhatnak és még színesebbé válhat a település kulturális tevékenysége, szolgáltatásai.

Bízunk abban, hogy a jövőben sok szakembert fogadhatunk mi is ezeken a szakmai találkozókon és bemutathatjuk azokat a jó gyakorlatokat, melyekre büszkék vagyunk!

Darida Andrea

közművelődési munkatárs

Közelgő események

jan
23
vas
18:00 Ingyenes filmvetítés a Kultúra N... @ Martfű Mozi
Ingyenes filmvetítés a Kultúra N... @ Martfű Mozi
jan 23 @ 18:00 – 19:30
Ingyenes filmvetítés a Kultúra Napja alkalmából @ Martfű Mozi | Martfű | Magyarország
Ingyenes filmvetítés a Martfűi Moziban Már hagyomány, hogy a szervezők az ünnepi programsorozat részeként a magyar filmkultúrát is népszerűsítik: 2022. január 23. vasárnap, 18 órakor a Martfű Moziban a Hab című magyar romantikus vígjátékot vetítik, melyre a belépés ... Olvass tovább

Kövess minket

Híreink