Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Kövess minket:

Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

Kiváló előadással startolt a m-ART-fűi Pódium Színházi sorozat

A Kulturális Örökség Napjait ünnepeltük a szeptember 17-i hétvégén, amelynek tiszteletére minden színházszerető vendéget szeretettel várt a m-ART-fűi Pódium Színház évadnyitó színdarabján, AZ ÓCEÁNJÁRÓN a Martfű Városi Művelődési Központ és KönyvtárFolytatás október 14-én ugyanitt, a STÍLGYAK című előadással.

Az Alessandro Baricco: Novecento című írása alapján készült Az óceánjáró előadás egyik különlegessége, hogy minden szerepet két színész, rendező, Gulyás Hermann Sándor és Jászberényi Gábor kelt életre, így idézve meg az óceánjáró hihetetlen történetét.

A Másik produkció színészei ebben a darabban számos arcukat megmutathatják. Úgy mesélik el a történetet, hogy eljátsszák a különböző epizódokat. Gyors váltásokkal, zseniális színészi játékkal öltenek magukra különböző személyiségeket, a színpadon helyet foglaló közönség közvetlen közelében, különleges díszletek, fény- és hanghatások közepette.

– Ezek a fiúk ma Magyarország legfoglalkoztatottabb színészei közé tartoznak. A Másik produkció azért jött létre, hogy igazi elit művészszínház legyen. Értő közönségnek, a világon bárhol, ahol játszhatnak.

Óriási öröm, hogy elfogadták a meghívást, és remélem, azoknak, akik eljönnek, legalább ekkora öröm lesz látni őket! – invitál Sanyii.hu közösségi oldalán az újszerű martfűi pódiumszínházi sorozat előadásaira az azt a martfűi kulturális intézménnyel együttműködve életre hívó Kabai Sándor Zsolt.

Az esti előadás után a színészekkel folytatott beszélgetés során azt is megtudtuk, hogy első alkalommal játszották a megszokottól eltérő helyszínen ezt a különleges darabot.

Folytatás október 14-én a STÍLGYAK című előadással, amelynek alapja Raymond Queneau Stílusgyakorlatok című műve, és amit ismét Gulyás Hermann Sándor és Jászberényi Gábor kelt életre.

A színdarab érdekes és izgalmas kísérlettel reagál a Queneau-i bravúrra, beilleszti a variációkat egy történetbe, ahol két fiatalembernek egyetlen lehetősége van a túlélésre, ha szórakoztató történetükkel nevetésre bírják a rájuk fegyvert szegező katonákat. Ameddig képesek a szórakoztatásra, addig élnek…

A M-ART-fűi Pódium Színház következő előadására jegyek kaphatók a ticketportálon vagy a Művelődési Központ jegypénztárában.

forrás: martfu.hu – Herbályné Kalmár Irén

Közelgő események

dec
13
ked
19:00 Apostol 50 szülinapi koncert @ Martfűi Városi Művelődési Központ
Apostol 50 szülinapi koncert @ Martfűi Városi Művelődési Központ
dec 13 @ 19:00 – 20:30
Apostol 50 szülinapi koncert @ Martfűi Városi Művelődési Központ | Martfű | Magyarország
JÁTÉK! A kép megosztói közül (https://www.facebook.com/photo/?fbid=485295933526751&set=a.468893498500328)  2 szerencsés személy 1-1 AJÁNDÉK jegyet nyer, a december 13-i APOSTOL koncertre! Sok szerencsét mindenkinek! Sorsolás: október 17.
dec
15
csü
19:00 Csányi Sándor: Hogyan értsük fél... @ Martfű - Városi Művelődési Központ és Könyvtár
Csányi Sándor: Hogyan értsük fél... @ Martfű - Városi Művelődési Központ és Könyvtár
dec 15 @ 19:00 – 20:30
Csányi Sándor: Hogyan értsük félre a nőket? @ Martfű - Városi Művelődési Központ és Könyvtár
Csányi Sándor egyszemélyes komédiája Mi a teendő abban az esetben, ha az ember a szülőszoba ajtajában döbben rá arra, hogy nemcsak a gyerekekkel nem tud bánni, a nőkkel sem? Nos, erre a kérdésekre nem tud ... Olvass tovább
dec
17
szo
19:00 Liselotte és a május @ Martfűi Városi Művelődési Központ
Liselotte és a május @ Martfűi Városi Művelődési Központ
dec 17 @ 19:00 – 20:30
Liselotte és a május @ Martfűi Városi Művelődési Központ | Martfű | Magyarország
Szerelem illata terjeng a levegőben – vagy ez csak egy jó kis hideg kapros dinnyeleves? A 35 éves ápolónő – Liselotte reményekkel telve keresi az Igazit, mi pedig vele tartunk 7 randin – 7 férfin ... Olvass tovább

Kövess minket

Híreink