Hétfő: 12.00 – 20.00 | Kedd – Péntek: 8.00 – 20.00 | Szombat – Vasárnap: 15.00 – 20.00

JNSZM Amatőr Alkotók Képző- és Iparművészeti Tárlata Martfűn

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Az idei évben is nagy számban mutatkoznak be megyénk tehetséges alkotói a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Amatőr Alkotók Képző- és Iparművészeti Tárlatán. A 2020. október 9-én megnyílt kiállításon 55 alkotó 116 munkája látható. Ezúttal is kiváló alkotók vehették át a zsűri nívódíjait.
A megnyitón nagy sikerrel szerepelt a Szolnoki Szimfonikusok Klarinét Együttese.
A Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár által szervezett kiállításra benyújtott pályázati anyagot Roskó Mária iparművész, Szabó Ábel Munkácsy-díjas festőművész és Verebes György Munkácsy-díjas festőművész zsűrizte. A tárlatot Révi Norbert szobrászművész rendezte.
A Nemzeti Kulturális Alap és Martfű Város Önkormányzata támogatásával létrejött kiállítás november 2-ig látható a martfűi kulturális intézményben.

képgaléria

forrás: Martfű Média youtube csatornája – 2020. 10. 19.

Közelgő események

jan
26
ked
18:00 IDŐPONTVÁLTOZÁS – Aranyosi Péter... @ Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár
IDŐPONTVÁLTOZÁS – Aranyosi Péter... @ Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár
jan 26 @ 18:00 – 20:00
IDŐPONTVÁLTOZÁS - Aranyosi Péter és Badár Sándor közös estje Martfűn! @ Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár | Martfű | Magyarország
Kedves Nézőink! A november 6-i 18.00 órás Aranyosi Péter és Badár Sándor c. előadásunkat a Városi Művelődési Központban a helyi rendeletek miatt sajnos nem tudjuk megtartani. Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik ... Olvass tovább

Kövess minket

Híreink