Kezdőlap > Események> Budapest Bár koncert – elmarad

Budapest Bár koncert – elmarad

Mikor:
2020. augusztus 15, @ 20:00 – 21:30
2020-08-15T20:00:00+02:00
2020-08-15T21:30:00+02:00
Hol:
Martfű, Thermál Spa Színpad
Martfű
Strand u.
5430 Magyarország
Költség:
5.500 Ft/fő

budapest-bar-elmaradElmarad a Budapest Bár martfűi koncertje
A Martfűn tervezett, 2020. augusztus 15-re meghirdetett Budapest Bár koncert elmarad. A megvásárolt belépőjegyek árát visszatérítik a szervezők. Az online vásárolt jegyek visszaváltásáról a jegyiroda automatikusan értesíti a vásárlókat. Amennyiben ez mégsem történik meg, a visszaváltási igényt az info@tex.hu e-mail címen kell jelezni. A személyesen vásárolt jegyek visszatérítése a szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ jegyirodájánál igényelhető – tájékoztatott a szervező Hangtrend Kft.

Ha megtehetnéd eljönnél Budapest Bár koncertre? Most már megteheted! Újra a szabadban, újra önfeledten, személyesen – EGYÜTT! Gyere a családoddal, a barátaiddal, élvezzétek a dalokat, a zenét, a nyári estét – élvezd az életet! Márciusban jelent meg a Budapest Bár új lemeze Ha megtehetnéd címmel, melynek dalai a vágyainkról és a szerelemről szólnak. Augusztus 15-én a Martfű Termál Spa víziszínpadán (Termál Kemping színpad) az új lemez dalaiból és a régi kedvencekből egyaránt válogat a csodálatos Budapest Bár zenekar Farkas Róbert vezetésével, valamint Behumi Dóri, Németh Juci, Keleti András és Mező Misi közreműködésével.

A Budapest Bár a szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált Magyarország egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. Az eredetileg egyetlen lemezre születő Budapest Bár tizenkét énekessel, teljesen egyedi felállásban működik – talán épp ezért lett mára a legkeresettebb koncertzenekar, fesztiválok és nagyszínpadok rendszeres fellépője. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra – ezzel megteremtve egy új zenei irányzat, a gypsy lounge alapjait.

A Budapest Bárt vezetőjének és alapítójának, Farkas Róbertnek eredeti szándéka pontosan az volt, hogy új lendületet adjon a kávéházi cigányzene műfajának, életben tartva és megújítva a régi hagyományokat. A zenekarnak köszönhetően rég elfeledett dallamok váltak újra a köztudat, és a fiatalok kultúrájának részévé. Számos régi dalt leporoltak, elfeledetteket élesztettek újra, közismerteket öltöztettek új köntösbe, az utóbbi időben pedig számos új dalt is írtak. Korok, kultúrák, stílusok és korosztályok találkoznak a produkcióban – talán ezért is szeretik fiatalok és idősebbek egyaránt az együttest, amely mára többgenerációs kedvenccé vált.

A Budapest Bár cikázik a zenei stílusok között és kiszakít a mindennapokból.
Örömzene nyitott füleknek!

A zenekar tagjai: Farkas Róbert (hegedű, gitár), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (harmonika), Farkas Richárd (nagybőgő), Kisvári Bence (dob)

Jegyek korlátozott számban vásárolhatók az eventim.hu oldalán.
A Szervező a műsorváltoztatás jogát fenntartja!
A megváltott belépőjegyeket nem áll módunkban visszaváltani!

Olvasásra ajánljuk